Nemecko/ Frankfurt nad Mohanom, 10.10.2015 SHOWBIZ

Tvrdá rana pre Ricarda Kwieka: Zomrela mu milovaná manželka!

Svetovo uznávaný spevák Ricardo Kwiek smúti! Prišiel totiž o milovanú manželku Annu. Spevák tak dostal tvrdú ranu od života. 

Ricardo Kwiek bol známy tým, že na všetky koncerty chodil so svojou manželkou. "Anna nikdy nebola chorá, aspoň o tom neviem. Nikdy sa nesťažovala na žiadnu chorobu," povedal pre Gipsy Television zdroj blízky spevákovi.

Anna Kwiek zomrela 19. septembra vo veku 46 rokov. Spevák vraj nesie jej smrť veľmi ťažko. Majú spolu 5 detí. Svetová hviezda už dokonca zrušila na sociálnej sieti svoj súkromný profil. "Áno, naša Anna odišla do neba k nášmu Kristovi," povedal pre Gipsy Television spevákov brat Morinka.


Manželský pár bol naposledy spolu koncom augusta v Bratislave. Ricardo Kwiek vtedy vystúpil na svetovom rómskom festivale "Gypsy Fest". Práve v tento deň oslávila jeho manželka svoje narodeniny.

Pozrite si reportáž, v ktorej spevák hovorí o svojom súkromí

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.