Nové Zámky, 26.08.2014 SHOWBIZ

TOMU SA VRAVÍ ÚSPECH: Gitana si zaspieva s Chico & the Gypsies

Gitana si zaspieva s legendárnou kapelou Chico & the Gypsies. My vieme, čo tomu predchádzalo.

Fenomenálna kapela, ktorá vypredáva desaťtisícové haly vystúpi po prvý raz na Slovensku. V rámci ich exkluzívnej show si s francúzskou kapelou, ktorej zakladateľ kedysi pôsobil v Gipsy Kings, zaspieva speváčka Gitana. Podľa našich informácií tejto spolupráci predchádzali niekoľkomesačné rokovania. Manažment kapely najprv chcel vidieť ako vyzerá a ako spieva slovenská hviezda.


Gitana zaspieva s francúzskou kapelou tri piesne. "Je to pre mňa pocta, že sa môžem postaviť na jedno pódium s muzikantami takéhoto kalibru. Teším sa na naše spoločné vystúpenie," povedala Gitana pre Gipsy Television. Po Viere Bílej je tak druhou Rómkou, ktorá sa môže pochváliť spoločnou spoluprácou s Chico & the Gypsies.


Práve Jalloul "Chico" Bouchikhi bol ten, kto vymyslel najslávnejšej rómskej kapele všetkých čias názov. Chico pôsobil v Gipsy Kings desiatky rokov. Charizmatický muzikant, pôvodom Arab sa počas svoje kariéry stretol s Charlie Chaplinom, kamaráti sa dokonca s hereckou legendou Brigitte Bardot.


Chico sa podieľal na najpredávanejších albumoch Gipsy Kings (1982) Allegria, (1983) Luna de Fuego, (1986) Gipsy Kings, (1989Mosaïque.

Chico už má niekoľko rokov svoju vlastnú kapelu, ktorá sa volá Chico & the Gypsies. Práve s ňou sa po prvý raz predstaví slovenskému publiku 6. septembra 2014 na futbalovom štadióne v Nových Zámkoch. Predkapelou bude Kmeťoband.



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.