01.05.2019 SHOWBIZ

Rodák zo Slovenska sa v belgickom The Voice dostal do finálovej dvanástky!

foto: The Voice van Vlaanderen.

O úspechu Miroslava Gábora sme vás už informovali. 26-ročný spevák sa však teraz prebojoval až do finálovej dvanástky, ktorá sa bude uchádzať o priazeň ľudí už len počas živých prenosov.

Belgické médiá označili Miroslava Gábora za jedného z najvýraznejších účastníkov belgickej súťaže The Voice van Vlaanderen.

Porotcovia si najprv mysleli, že im spieva žena, keď sa však všetci štyria otočili, boli prekvapení, že pred sebou vidia muža. 



Miroslav má 26 rokov a žije v Gente. Pred porotu najprv predstúpil s piesňou Summertime. To, že je Róm povedal aj samotnej porote. "Chcem ukázať, že aj Rómovia majú talent," povedal Miroslav Gábor.

Mladíkovi sa ale v súťaži darí. Bez problémov prešiel ďalšie dve kolá a momentálne sa môže pochváliť tým, že patrí do finálovej dvanástky.

V detskej verzii tejto súťaže sa v Belgicku, pred niekoľkými rokmi, darilo aj Slovenke Kataríne Pohlodkovej, ktorá súťaž vyhrala.  



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.