Nemecko, 26.07.2015 SHOWBIZ

RICARDO KWIEK: Svetová megahviezda nám poskytla exkluzívny rozhovor!

foto Gipsy Television

Svetová hviezda, Ricrado Kwiek prezradiť štábu Gipsy Television viaceré zaujímavosti zo svojho života, o ktorých ľudia doteraz nevedeli.

Ricrado Kwiek je pôvodom z Poľska. Jeho predkovia ale už žijú viac ako 50 rokov v Nemecku. Práve tam sa známy spevák dostal k viere, ktorá ovplyvňuje životy mnohých Rómov. Pastora robí už viac ako 20 rokov.

„Celá moja rodina z matkinej aj otcovej strany sú hudobníci. Keď som mal 4 roky začal som hrať na klavíri. Asi o 2 roky na to som hral už celkom dobre. Keď som ale vyrástol, vtedy som ešte nespieval. Vo svojom srdci som ale tušil, že to dokážem, ale bol som veľmi plachý aby som s tým začal,“ povedal Kwiek pre Gipsy Television.

Pozrite si exkluzívny rozhovor 

Jediný koncert Ricarda Kwieka na Slovensku
31. júl 2015, 20.00 hod. Hlavné námestie, Bratislava

viac na www.gypsyfest.eu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.