28.06.2017 SHOWBIZ

I. KMEŤO: Bábätko nám zmenilo plány. Za jeho narodením spevák vidí vyššiu moc!

Celá rodina Kmeťovcov ostala v šoku, keď sa dozvedela, že hlava rodiny, Igor Kmeťo starší bude v 59-tich rokoch 5-násobným otcom. Spevák tomu však pripisuje vyššiu moc. Takto si to vysvetľuje!

Igor Kmeťo si najprv myslel, že jeho manželka Vierka (48) má tráviace problémy či menopauzu. Lekár im však nakoniec oznámil, že čakajú bábätko. Hneď nato sa obaja vzali a dnes im robí radosť niekoľkodňový Denisko. 

"Keď som dal do éteru, že som stratil brata, v tom momente moja manželka otehotnela. To je podľa mňa vyššia moc, vyššia sila. Stále nad tým rozmýšľam pretože moja manželka do siedmeho mesiaca nevedela, že je tehotná" konštatoval spevák v rozhovore pre Gipsy Television.

Igor Kmeťo starší má z prvého manželstva tri deti. Marcelu (41), Igora (38), Patrika (33). Sú súčasnou manželkou má syna Dávida (16) a Denisa. 



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.