Nemecko/ Stuttgart, 27.08.2015 SHOWBIZ

EXKLUZÍVNE: Toto je nový hit vnuka legendárneho speváka!

foto youtube/ Gipsy Television

Funky DJ je aktuálny singel mladého speváka, ktorý si hovorí Aksamit. Vlastným menom Mário Turták žije v nemeckom Stuttgarte. Málokto ale vie, že je vnukom legendárneho speváka.

Aksamit v súčasnosti spolupracuje s vydavateľstvom DRD4 Production, ktoré má pobočku aj v Spojených štátoch amerických. Práve za veľkou mlákou vznikla hudba k jeho novému singlu s názvom Funky DJ.

"Videoklip sme nakrúcali v dome mojich manažérov. Sú to super ľudia, ktorých si nesmierne vážim," povedal pre Gipsy Television Aksamit. 

Jeho dedo zložil rómske hity, ktoré si spievame už desaťročia

Aksamit pochádza z hudobníckej rodiny. Jeho dedo Ján Turták a stará mama Jana Halušková pôsobili v kapele Terne čháve. Bola to prvá rómska kapela, ktorá mohla vystupovať vtedajšej Československej televízii. Ján Turták je autorom viacerých známych rómskych piesní, ktoré zazneli v mnohých filmoch. Ide napríklad o pieseň O poštáris avel či o skladbu Andre tire kale bala. Turták má v súčasnosti 64 rokov a s rodinou žije práve v nemeckom Stuttgarte.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.