29.11.2019 SHOWBIZ

Ďalšia pozitívna reklama pre Rómov! Bagárová zasadne do porotcovského kresla SuperStar.

Foto: M. Bagárová

Monika Bagárová sa už niekoľko rokov drží na špici československej pop music. Dôvodom je bezpochýb jej talent, no určite aj prirodzená krása. Speváčka, rómskeho pôvodu má ale teraz ďalší tromf v rukách. Bude porotkyňou SuperStar.

Účinkovanie Bagárovej v pripravovanej verzii SuperStar potvrdila samotná speváčka na svojom facebookovom profile. "Ponuka na účinkovanie v porote SuperStar vo mne vyvolala obrovskú zmes pocitov. Prekvapila, potešila, vydesila, naštartovala ma, prinútila ma bilancovať," zdôverila sa speváčka svojim fanúšikom.

Rodáčka z Brna pritom pred desiatimi rokmi sama súťažila v tejto súťaži. Popularita Moniky Bagárovej z roka na rok rastie. Určite je to nielen pre jej výzor, ale najmä pre jej kultivované vystupovanie a skromnosť, ktorú u speváčky oceňujú najmä médiá.



Monika Bagárová je pre mnohých sympatická aj tým, že nepopiera svoje Rómstvo, ba naopak. V konečnom dôsledku môžeme uviesť, že bývalá superstaristka dlhodobo pozitívne ovplyvňuje verejnú mienku o Rómoch. Keďže tentokrát bude v porote tejto súťaže, ktorú budú sledovať niekoľko mesiacov až dva národy, jej moc meniť názor na Rómov bude ešte väčšia. 

"Cítim veľkú radosť a nadšenie z toho, že máme možnosť vytvoriť na určitý čas partiu ľudí, ktorá má spoločný cieľ v tomto našom priestore, nájsť nové talenty a to v atmosfére kultivovanej zábavy," dodala Bagárová. Speváčke prajeme veľa úspechov!

Televízia Markíza a TV Nova by mali československú SuperStar vysielať začiatkom roka 2020.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.