10.02.2019 SHOWBIZ

C. Buckingham nechce šaty od známych návrhárov. Zverila sa do rúk rómskym krajčírkam.

foto: ženskyweb.sk

Plesová sezóna je v plnom prúde. Pozornosť slovenských a českých osobností sa ale v polovici februára bude sústreďovať na Prahu. Uskutoční sa tam Československý ples, na ktorom nebude chýbať ani speváčka Celeste Buckhingham.

Celeste Buckhingham patrí každý rok k najlepšie oblečeným osobnostiam, ktoré navštevujú tento prestížny ples. Bude tomu aj tento rok. Speváčka ale nebude mať šaty od známeho návrhára, ale od rómskych krajčírok z Podhoran, ktoré študujú na SSŠ Biela voda v Kežmarku.

"Už mi ušili šaty pred dvoma rokmi na to isté podujatie. Veľmi som s ich prácou spokojná," povedala Celeste Buckingham pre Gipsy Television.

Ako budú jej šaty vyzerať však speváčka a ani samotná škola prezradiť nechceli. "Ja si myslím, že ľudia z mojej pozície majú možnosť poukázať na talent druhých ľudí," vysvetlila speváčka prečo sa zverila do rúk rómskym krajčírkam.



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.